Planter & urter       Anni       Udviklingsprojekter       Specialiteter       Forhandlere       Presse & kontakt              

E-mail service

Vil du holdes opdateret om hvad der foregår hos Stevns Urter, så tilmeld dig vores nyhedsbrev her.


Anni's urteblog

Sæsonen for vilde grønne urter har toppet. I naturen klækkes myriader af småkryb, som invaderer blade og blomster på de spiselige planter. Men småkrybe...

Læs mere i bloggen

Specialiteter

Fra natur til komfur - dogmeprodukter fra Stevns Urter

Stevns Urter eksperimenterer løbende med naturens produkter i daglig mad. Det sker altid under dogmerne: lokalt, dagligdags, naturligt, bæredygtigt.

Produkterne skal være dagligdags og skal kunne bruges i mange retter. Det skal ikke være sådan, at man kun bruger en teskefuld af produktet, hvorefter man så stiller glasset ind i skabet igen, indtil udløbsdatoen er overskredet.

Der skal naturligvis være ingredienser fra naturen i produktet, og der lægges vægt på, at øvrige ingredienser er lokale råvarer, afgrænset til norden. Produktet skal være bæredygtigt, og det skal signalere nordisk autencitet.

Produktet bestemmer jo i en vis grad, hvilken emballagetype, der skal anvendes. Men der vælges også her en løsning, som er så bæredygtig som muligt, og glas og flasker til Stevns Urters specialiteter er fremstillet af genbrugs-glas.

Specialiteterne sælges fra diverse butikker, markeder og torve - se forhandlerlisten og følg med på bloggen her på sitet eller på Facebook.

Produkterne er p.t.: gransirup, kvædesirup, nordisk hummus, mispelpuré og mange forskellige mirabelleprodukter. 

Stevns Urter

Skovvejen 49
4660 Store Heddinge

Telefon: 30 24 15 80
Mail: anni@stevnsurter.dk

Menu

Planter & urter
Anni
Udviklingsprojekter
Specialiteter
Forhandlere
Presse & kontakt